Naminė pica
- Pomidorai , 2 vienetai
- Dešra , 150 gramų
- Pievagrybiai , 100 gramų
- Svogūnai , 2 vienetai
- Fermentinis sūris , 100 gramų
- Raudonėliai (Oreganas) , 1 žiupsnelis
- Mairūnas , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Miltai , 2 stiklinės
- Mielės , 20 gramų
- Druska , 1 žiupsnelis
- Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Pienas , 0,5 stiklinės
Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils.
Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15 - 20 min.
Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą.
Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min.
Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais.
Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves. Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais. Kepti 30-40 min. Patiekti su ketčupu.
- Komentuoti

pica*

mes siandien vakarienei kepem pisa

O kokio dydžio čia gaunasi pica? :) Man 5 žmonėm reikia, tai dvigubint, trigubint ar nieko nedaryt? :D

ismeginau si teslos recepta, galiu pasakyti kad super, labai geras ir paprastas.

siandien as pietums kepiau pica
Panašūs receptai
Daugiau receptųPadaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.
Rodyti kitą patarimą