Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminė pica

Naminė pica
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų 5

Kategorijos: Picos
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Dešra , 150 gramų
  • Pievagrybiai , 100 gramų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Raudonėliai (Oreganas) , 1 žiupsnelis
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Mielės , 20 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils.

  2. Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15 - 20 min.

  3. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą.

  4. Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min.

  5. Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais.

  6. Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves. Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais. Kepti 30-40 min. Patiekti su ketčupu.

Receptą atsiuntė Doma
Komentarai5
Viktoras Andrėvičius

pica*

Viktoras Andrėvičius

mes siandien vakarienei kepem pisa

Ieva

O kokio dydžio čia gaunasi pica? :) Man 5 žmonėm reikia, tai dvigubint, trigubint ar nieko nedaryt? :D

Lina

ismeginau si teslos recepta, galiu pasakyti kad super, labai geras ir paprastas.

Sandra

siandien as pietums kepiau pica

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Marinuoti žiediniai kopūstai Kugelis su cukinija Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės” GRYBAI  SU BALTU PADAŽU
Reklama
Prisijunk prie mūsų!