Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminiai čipsai su avokadų padažu

Naminiai čipsai su avokadų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avokadas , 1 vienetas
  • Majonezas , 200 gramų
  • Petražolės, smulkintos , 1 sauja
  • Aliejus
  • Citrina, sultys
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Bulvės, saldžios , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.

Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Komentarai1
Viktorija

Man padažas buvo neskanus, bet ant traškučių uždėjus druskos ir prieskonių labai skaniai susivalgo vieni :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Taco Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!