Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminiai čipsai su avokadų padažu

Naminiai čipsai su avokadų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Avokadas , 1 vienetas
  • Majonezas , 200 gramų
  • Petražolės, smulkintos , 1 sauja
  • Aliejus
  • Citrina, sultys
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Bulvės, saldžios , 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.

Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Komentarai1
Viktorija

Man padažas buvo neskanus, bet ant traškučių uždėjus druskos ir prieskonių labai skaniai susivalgo vieni :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Grybų padažas Krevetės grietinėlės padaže Purūs keksiukai Čenakai Picos padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!