Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminiai Irisai

Naminiai Irisai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Rudasis cukrus , 500 gramų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Grietinė , 100 mililitrų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus ingredientus sudėkite į puodą ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol cukrus ištirps ir masė ims tirštėti. Pavirkite 5 minutes. Leiskite atvėsti.

  2. Paimkite maždaug 20x20 cm dydžio skardelę, ištepkite aliejumi ir į ją supilkite išvirtą karamelę. Dėkite į šaldytuvą ir leiskite sustingti.

  3. Išimkite iš skardelės ir supjaustykite.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kisielius neapsitrauks plėvele, jei išvirusios jo paviršių pabarstysite cukraus pudra.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvies vyniotinis Silkė su cinamonu Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta žuvis marinate Salotos su lašiša Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!