Greita paieška
Receptai
Draugai

NAMINIS KEBABAS

NAMINIS KEBABAS
Rekomenduojame:
Įvertino 22 lankytojai 5

Gaminimo instrukcija:
  1. Lavašo; tepamo sūrelio; mėsytės(turimos) kopūsto, agurko, pomidoro, majonezo, česnako(pagal skonį)

  2. lavašą /į 2 dalis-pirmą aptepame sūreliu,apdėliojam mėsytės juostelėm, ir dedame sutaisytas salotas: susmulkintą kopūstą, agurką, pomidorą sumaišom su majonezu; kitą tepiau majonezą maišytą su pom.padažu, kurį suplakiau su česnaku ir marinuotu agurkėliu. susukame i "vyniotinį"ir keliom min.į įkaitintą orkaitę...Skanaus

Komentarai5
G.L.

O mano tėtis kepa labai skanius naminius lavašus, tik jie gaunasi žymiai mažesni ir mažiau paklusnūs nei pirktiniai, bet skonis tikrai geras. :)

Monika Vaivadaitė

man tai nelabai skanu naminiai levasai. geriau tie is kioskeliu. nors jie ir nelabai sveiki

Sandra

as irgi :)

nijole

Labai mėgstu patiekalus su lavašu

Sandra

mekstu naminius kebabus

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Marinuota strimele Čenakai Kepta žuvis marinate Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!