Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminis "kondensuotas pienas"

Naminis "kondensuotas pienas"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pienas , 250 mililitrų
  • Pieno milteliai , 150 gramų
  • Cukrus , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į pieną įmaišome pieno miltelius ir cukrų.

  2. Puodą su pieno mase uždedame ant garų vonelės ir kaitiname, visą laiką maišant, apie 1 valandą.

  3. Skonis vertas pastangų! :)

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Jogurtiniai blynai Žemaičių blynai su faršu Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Kugelis su cukinija Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!