Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminis "kondensuotas pienas"

Naminis "kondensuotas pienas"
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pienas , 250 mililitrų
  • Pieno milteliai , 150 gramų
  • Cukrus , 300 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į pieną įmaišome pieno miltelius ir cukrų.

  2. Puodą su pieno mase uždedame ant garų vonelės ir kaitiname, visą laiką maišant, apie 1 valandą.

  3. Skonis vertas pastangų! :)

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pica "Margarita" Maltos vištienos Kijevo kotletai Šparaginių pupelių sriuba Koldūnai iš kukurūzų miltų Vištienos širdelių guliašas Varškės kukulaičiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!