Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminis majonezas

Naminis majonezas
Naminis majonezas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušinio tryniai , 2 vienetai
  • Garstyčių padažas , 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus , 150 mililitrų
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1,5 valgomojo šaukšto
  • Krapai , 2 valgomieji šaukštai
  • Laiškiniai česnakai , 2 valgomieji šaukštai
  • Ančiuviai , 1,5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš nurodyto ingredientų kiekio gausia apie 150 ml majonezo.

  2. Išplakite trynius kartu su garstyčių padažu.

  3. Maišydami pastoviu greičiu, labai iš lėto supilkite pusę aliejaus. Tiesiog po kelis lašiukus. Masė turi tirštėti ir pasidaryti lyg kremas.

  4. Supilkite actą, viską darykite atsargiai. Pabarstykite druskos ir pilkite palengva likusį aliejų.

  5. Majonezo pagrindas jau padarytas. Belieka jį paskaninti.

  6. Smulkiai supjaustykite krapus, laiškinį svogūną ir ančiuvius.

  7. Palengva įmaišykite į majonezą.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Vaisių ir uogų desertas Šalta kava su sultimis Česnakinis padažas kebabams Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!