Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminis medaus tortas

Naminis medaus tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė "Medučio" medaus,
    1 stiklinė cukraus,
    3 kiaušiniai,
    1 pakelis sviesto,
    5 stiklinės miltų,
    1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos


  2. Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydamos, kaitiname ant garų. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai išmaišome. Tešlą atšaldome. Tada padalijama į 6 dalis, iškočiojama ir iškepama apvalūs lakštai (prieš kepimą subadyti). Iš tešlos likučių iškepamas lakštas, kuris vėliau sumalamas apibarstymui. Pertepame kremu, pagamintu iš 1 litro grietinės, 6 šaukštu cukraus pudros ir puse šaukšto citrinos sulčių. Aptepame šoną, viršų, apibarstome trupiniais, papuošiame.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Paprikų ir pomidorų salotos Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu Nugarinės šašlykas Dešrelės su bulvėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!