Greita paieška
Receptai
Draugai

Naminis medaus tortas

Naminis medaus tortas
Rekomenduojame:
Įvertino 19 lankytojų 7

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė medaus
    1 stiklinė cukraus
    3 kiaušiniai
    200 g sviesto
    5 stiklinės miltų
    1 šaukštelis kepimo miltelių arba sodos.

    Kremas:
    1 l grietinės
    6 šaukštai cukraus pudros
    0,5 šaukšto citrinos sulčių

  2. Kiaušinius, medų, cukrų, sviestą sudedame į didesnį dubenį ir 15 min., vis pamaišydami, kaitiname ant garų. Baigdami kaitinti sudedame actu arba citrinos rūgšties tirpalu gesintą sodą (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo garų ir suberiame miltus, greitai ir gerai išmaišome. Tešlą atšaldome.
    Tada padalijama į 6 dalis, iškočiojama ir iškepami apvalūs lakštai (prieš kepimą subadyti). Iš tešlos likučių iškepamas lakštas, kuris vėliau sumalamas apibarstymui.
    Pertepame kremu, pagamintu iš 1 litro grietinės, 6 šaukštais cukraus pudros ir puse šaukšto citrinos sulčių. Aptepame šoną, viršų, apibarstome trupiniais, papuošiame.





Komentarai7
NataliRon

Aciu kepsim Valentino dienos proga ;-)

Lina Žebrauskienė

i sveikata:)

ingrida siauliene

Aciu uz recepta,pirma karta kepiau torta,isejo liuks.

Lina Žebrauskienė

aciu:)

daiva sumkauskiene

labai grazus torciukas

Lina Žebrauskienė

aciu uz pagyrimus :)

jolanta kasputienė

mėgstamas,nuo senų laikų,šanuolė.nesunku pasigaminti o ir skannuuus ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Omletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mielinė plonapadės picos tešla Kepta žuvis marinate Blyneliai su cukinija Makaronai su pomidorais ir sūriu Pomidoru ir kiaušiniu salotos Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!