Greita paieška
Receptai
Draugai

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kondensuotas pienas, saldintas , 1 skardinė
  • Tešla, MANTINGA bemielė (sluoksniuota), , 500 gramų
  • Vanilinis cukrus , 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute kad labai nesipustu.
Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.
Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.
Į torto formą įdėti maistinę plėvelę, tada sluoksniuoti lakštus su kremu. Kadangi jis trapus tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai1
Ausra

Nu bl porciju tai tikrai ne 20

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams Raugintų kopūstų sriuba Grybų padažas Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!