Greita paieška
Receptai
Draugai

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kondensuotas pienas, saldintas , 1 skardinė
  • Tešla, MANTINGA bemielė (sluoksniuota), , 500 gramų
  • Vanilinis cukrus , 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute kad labai nesipustu.
Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.
Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.
Į torto formą įdėti maistinę plėvelę, tada sluoksniuoti lakštus su kremu. Kadangi jis trapus tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai1
Ausra

Nu bl porciju tai tikrai ne 20

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Salotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skaniausias šokoladinis pyragas Krevetės su padažu Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Želė tortas „Vasarėlė“ Marinuotos vištienos blauzdelės Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!