Greita paieška
Receptai
Draugai

Nekeptas tortas su uogomis

Nekeptas tortas su uogomis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Tortai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mascarpone sūris , 400 gramų
  • Vyšnių uogienė , 400 gramų
  • Biskvitas , 1 vienetas
  • Karamelizuotas kondensuotas pienas , 1 skardinė
  • Grietinėlė , 200 mililitrų
  • Šokoladiniai sausainiai , 100 gramų
  • Želatina , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Tortui reikės formos nuimamais kraštais.

  2. Biskvitą perpjauti išilgai per pusę. Vieną pusę įdėti į formą, sutepti dalimi karamelizuoto kondensuoto pieno, uždėti kitą pusę.

  3. Želatina išbrinkinti nedideliame kiekyje vandens. Masę pašildyti, kad želatina ištriptų.

  4. Želatinos masę šiek tiek atvėsinti ir sumaišyti su grietinėle.

  5. Grietinėlės ir želatinos masę supilti į sūrį ir kruopščiai išmaišyti.

  6. Pusę sūrio masės dėti ant biskvito. Ant jos keliose vietose dėti po šaukštelį uogienės. Sudėti likusią pusę sūrio masės.

  7. Sausainius sutrupinti. Sumaišyti su likusiu karamelizuotu kondensuotu pienu.

  8. Sausainių masę atsargiai, tolygiai paskirstyti ant sūrio.

  9. Ant viršaus sudėti likusią uogienę ir palikti kelioms valandoms sustingti.

Receptą atsiuntė Raimonda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis Virtų bulvių cepelinai su mėsa Marinuota strimele Čenakai Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!