Greita paieška
Receptai
Draugai

Netikras zuikis

Netikras zuikis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Veršiena , 500 gramų
  • Kiaulienos lašiniai , 200 gramų
  • Batonas , 3 riekės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Muskato riešutas , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonėliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Veršieną, kiaulieną, lašinius ir piene išmirkytą batoną sumalame. Įmušame kiaušinius.

  2. Smulkiai pjaustytą svogūną ir morkos griežinėlius apkepame aliejuje, su žiupsneliu druskos. Įmaišome į faršą.

  3. Įberiame tarkuoto muskato riešuto, pipirų, kapotų petražolių ir raudonėlių, bei likusią druską. Gerai viską išminkome.

  4. Iš masės formuojame ritinį, suplojame ir viduryje padarome griovelį. Į jį priberiame smulkiai pjaustyto pelėsinio sūrio. Griovelį užtaisome ir suformuojame zuikį.

  5. Dedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje, 45 min. Patiekiame šiltą arba šaltą.

Receptą atsiuntė Birutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skanūs šašlykai su apelsinų sultimis Česnakinis padažas kebabams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos Nugarinės šašlykas Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!