Greita paieška
Receptai
Draugai

Netikras zuikis

Netikras zuikis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Veršiena , 500 gramų
  • Kiaulienos lašiniai , 200 gramų
  • Batonas , 3 riekės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Muskato riešutas , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Raudonėliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Veršieną, kiaulieną, lašinius ir piene išmirkytą batoną sumalame. Įmušame kiaušinius.

  2. Smulkiai pjaustytą svogūną ir morkos griežinėlius apkepame aliejuje, su žiupsneliu druskos. Įmaišome į faršą.

  3. Įberiame tarkuoto muskato riešuto, pipirų, kapotų petražolių ir raudonėlių, bei likusią druską. Gerai viską išminkome.

  4. Iš masės formuojame ritinį, suplojame ir viduryje padarome griovelį. Į jį priberiame smulkiai pjaustyto pelėsinio sūrio. Griovelį užtaisome ir suformuojame zuikį.

  5. Dedame į aliejumi išteptą skardą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje, 45 min. Patiekiame šiltą arba šaltą.

Receptą atsiuntė Birutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Žemaičių blynai su faršu Miltiniai blynai Naminė pica Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!