Greita paieška
Receptai
Draugai

Netikras Zuikis kitaip

Netikras Zuikis kitaip
Netikras Zuikis kitaip
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Mėsos apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas , 1 kilogramas
  • Pievagrybiai , 400 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Česnakai , 4 skiltelės
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
  • mėsos prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame inde sudedame faršą, įmušame kiaušinius, išspaudžiame česnako skilteles, dedame pagal skonį prieskonius ir viską gerai išmaišome.

  2. Susipjaustome kūbeliais pievagrybius ir svogūną, susitarkuojame morką ir viską beriame į įkaitintą keptuvę su aliejumi, masę pagardiname druska ir pipirais. Viską pakepiname.

  3. Imame pailgą kepimo formą ir dugną paklojame maždaug 3 cm storio faršo sluoksniu.

  4. Supilame pakepintas daržoves ir tolygiai paskirstome antrą sluoksnį.

  5. Likusį faršą dedame ant viršaus ir taip pat tolygiai paskirstome, suformuodami trečią sluoksnį.

  6. Formą pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame 200C temperatūroje apie 30 – 40 min. Skanaus! P.S. Dekoracijai pasirinkau alyvuoges. Prieš dedama pirmąjį faršo sluoksnį, formoje gražiai išdėsčiau alyvuoges ir tik tada pradėjau sluoksniavimą.

Receptą atsiuntė Ernesta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Sūrio padažas makaronams Ypatingieji kotletai Želė tortas „Vasarėlė“ Mieliniai čeburėkai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!