Greita paieška
Receptai
Draugai

Netradicinė košė

Netradicinė košė
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Košės, tyrės
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vanduo , 700 mililitrų
  • Bulguras , 400 gramų
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Konservuoti pievagrybiai , 320 gramų
  • Svogūnų laiškai , 5 vienetai
  • Druska , 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus , 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdytą verdantį vandenį užpilame ant bulguro, uždengiame puodo dangtį ir paliekame pastovėti 15 - 20 minučių.

  2. Smulkiai supjaustome svogūnus ir kepame, kol šie paruduos.

  3. Supjaustome konservuotus pievagrybius mažais gabalėliais. Švariai nuplauname svogūnų laiškus ir supjaustome nedideliais gabalėliais.

  4. Sumaišome išbrinkusį bulgurą su keptais svogūnais, pievagrybių bei svogūnų laiškų gabalėliais, įdedame į lėkštes, apibarstome svogūnų laiškų gabalėliais ir tiekiame ant stalo. Taip pat galima papuošti įvairiais kitais turimais žalumynais.

Receptą atsiuntė Aeilita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Purūs blyneliai Kopūstų salotos Vištienos kotletai su pievagrybiais Varškės apkepas Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!