Greita paieška
Receptai
Draugai

Netradicinė košė

Netradicinė košė
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Košės, tyrės
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vanduo , 700 mililitrų
  • Bulguras , 400 gramų
  • Svogūnai , 4 vienetai
  • Konservuoti pievagrybiai , 320 gramų
  • Svogūnų laiškai , 5 vienetai
  • Druska , 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus , 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasūdytą verdantį vandenį užpilame ant bulguro, uždengiame puodo dangtį ir paliekame pastovėti 15 - 20 minučių.

  2. Smulkiai supjaustome svogūnus ir kepame, kol šie paruduos.

  3. Supjaustome konservuotus pievagrybius mažais gabalėliais. Švariai nuplauname svogūnų laiškus ir supjaustome nedideliais gabalėliais.

  4. Sumaišome išbrinkusį bulgurą su keptais svogūnais, pievagrybių bei svogūnų laiškų gabalėliais, įdedame į lėkštes, apibarstome svogūnų laiškų gabalėliais ir tiekiame ant stalo. Taip pat galima papuošti įvairiais kitais turimais žalumynais.

Receptą atsiuntė Aeilita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant riebalai mažiau spragsės, jei įbersite truputį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Silkė su cinamonu Mieliniai čeburėkai Dešrelės su bulvėmis Vištienos kepsniukai Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!