Greita paieška
Receptai
Draugai

Netradicinė lydeka

Netradicinė lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 3

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Jūros lydekos filė , 200 gramų
  • Lašiniai , 150 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Kviečių gemalai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Batonas , 2 riekės
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, žuviai , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Lydeka , 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene mirkytu batonu, bei lašiniais. Į masę suberti gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, suberti druską ir prieskonius. Tuomet pasiruošti kitos žuvies filė.

  2. Paimti pailgus jūros lydekos, saidos ar lašišos gabaliukus, patikrinti, ar nėra kaulų, apibarstyti prieskoniais. Po to į lydekos odą kloti faršo, per vidurį gražiai išdėlioti kitą žuvį, ant viršaus vėl faršo.

  3. Užsiūti ir kepti apie 1 val. 200 l. temp. orkaitėje. Papuošti pagal savo išmonę. Supjausčius iškeptą, ypatingai gražiai atrodo ši lydeka įdaryta lašišos file. Skanaus!

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai3
Regina

Turi būti -
Ingredientai:

# Lydeka, 2 kilogramai
# Jūros lydekos, saidos, ar lašišos filė, 200 gramų

Nijole

oi, atsiprashau, ir lydeka pamineta...

Nijole

Ingridienetai - lydekos file, o nuotraukoje visa lydeka puikuojasi... Miela Regina, receptas su vaizdu nesutampa ;(

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu Želė tortas „Vasarėlė“ Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!