Greita paieška
Receptai
Draugai

Netradicinė lydeka

Netradicinė lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 3

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Jūros lydekos filė , 200 gramų
  • Lašiniai , 150 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Kviečių gemalai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Batonas , 2 riekės
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, žuviai , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Lydeka , 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene mirkytu batonu, bei lašiniais. Į masę suberti gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, suberti druską ir prieskonius. Tuomet pasiruošti kitos žuvies filė.

  2. Paimti pailgus jūros lydekos, saidos ar lašišos gabaliukus, patikrinti, ar nėra kaulų, apibarstyti prieskoniais. Po to į lydekos odą kloti faršo, per vidurį gražiai išdėlioti kitą žuvį, ant viršaus vėl faršo.

  3. Užsiūti ir kepti apie 1 val. 200 l. temp. orkaitėje. Papuošti pagal savo išmonę. Supjausčius iškeptą, ypatingai gražiai atrodo ši lydeka įdaryta lašišos file. Skanaus!

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai3
Regina

Turi būti -
Ingredientai:

# Lydeka, 2 kilogramai
# Jūros lydekos, saidos, ar lašišos filė, 200 gramų

Nijole

oi, atsiprashau, ir lydeka pamineta...

Nijole

Ingridienetai - lydekos file, o nuotraukoje visa lydeka puikuojasi... Miela Regina, receptas su vaizdu nesutampa ;(

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Grybų padažas Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica Krevetės grietinėlės padaže Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!