Netradicinė lydeka
- Jūros lydekos filė , 200 gramų
- Lašiniai , 150 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Kviečių gemalai , 2 valgomieji šaukštai
- Pienas , 1 stiklinė
- Batonas , 2 riekės
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, žuviai , 1 arbatinis šaukštelis
- Lydeka , 2 kilogramai
Didelę lydeką nuskusti, nenupjovus galvos išimti mėsą. Iš jos išrinkti kaulus, sumalti su piene mirkytu batonu, bei lašiniais. Į masę suberti gemalus, krakmolą, miltus, įplakti 1 kiaušinį, suberti druską ir prieskonius. Tuomet pasiruošti kitos žuvies filė.
Paimti pailgus jūros lydekos, saidos ar lašišos gabaliukus, patikrinti, ar nėra kaulų, apibarstyti prieskoniais. Po to į lydekos odą kloti faršo, per vidurį gražiai išdėlioti kitą žuvį, ant viršaus vėl faršo.
Užsiūti ir kepti apie 1 val. 200 l. temp. orkaitėje. Papuošti pagal savo išmonę. Supjausčius iškeptą, ypatingai gražiai atrodo ši lydeka įdaryta lašišos file. Skanaus!
- Komentuoti

Turi būti -
Ingredientai:
# Lydeka, 2 kilogramai
# Jūros lydekos, saidos, ar lašišos filė, 200 gramų

oi, atsiprashau, ir lydeka pamineta...

Ingridienetai - lydekos file, o nuotraukoje visa lydeka puikuojasi... Miela Regina, receptas su vaizdu nesutampa ;(
Panašūs receptai
Daugiau receptųPrieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.
Rodyti kitą patarimą