Greita paieška
Receptai
Draugai

Nevirtas apelsinų džemas su džiovintomis uogomis, riešutais bei juodąja ceilono arbata

Nevirtas apelsinų džemas su džiovintomis uogomis, riešutais bei juodąja ceilono arbata
Nevirtas apelsinų džemas su džiovintomis uogomis, riešutais bei juodąja ceilono arbata
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Apelsinas , 1 vienetas
  • Cinamonas
  • Rudasis cukrus , 30 gramų
  • Druska, Pipirai
  • Džiovintos uogos , 1 sauja
  • Riešutai , 1 sauja
  • Juodoji arbata
Gaminimo instrukcija:
  1. Apelsiną kuo švariau nulupti, smulkiai sukapoti ir sumaišyti su cinamonu bei cukrumi.

  2. Riešutus bei uogas susmulkinti virtuviniu kombainu arba peiliu, sumaišyti su žiupsniu druskos.

  3. Nuo susmulkinto apelsino masės nupilti skysčio perteklių.

  4. Patiekiant į lėkštę berti riešutų bei uogų mišinį, ant viršaus dėti apelsinų džemą bei barstyti juodąja arbata. Skanaus!

  5. Išmokite žaliavalgiškų desertų gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Receptą atsiuntė Čiop Čiop kursai
 
 
Komentarai0
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Burokėlių salotos Keksiukai su spanguolėmis Vanilinis ledų kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!