Greita paieška
Receptai
Draugai

Norvegiška menkė vasariškai

Norvegiška menkė vasariškai
Norvegiška menkė vasariškai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Norvegiška šviežia menkė , 1 kilogramas
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Juodi pipirai , 1 vienetas
  • Kvapieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Salierai (stiebas) , 0,5 vieneto
  • Citrina , 1 vienetas
  • Špinatai , 1 pundelis
  • Žalumynai ( svogūnai,petražolės, krapai, bazilikai) , 1 saujelė
  • Aliejus, kepimui , 70 gramų
  • Majonezas ..MangoMajo'' , 70 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.
Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
Valgyti su pikantišku majonezu.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės geriau susigrūs, jei jas grūsite karštas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidoru ir kiaušiniu salotos Keksiukai su spanguolėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės Paprikų ir pomidorų salotos Paprasta lazanija su jautiena Marinuoti žiediniai kopūstai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!