Greita paieška
Receptai
Draugai
Norvegiška menkė vasariškai
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Norvegiška šviežia menkė , 1 kilogramas
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
- Juodi pipirai , 1 vienetas
- Kvapieji pipirai , 1 žiupsnelis
- Lauro lapai , 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Miltai , 1 stiklinė
- Salierai (stiebas) , 0,5 vieneto
- Citrina , 1 vienetas
- Špinatai , 1 pundelis
- Žalumynai ( svogūnai,petražolės, krapai, bazilikai) , 1 saujelė
- Aliejus, kepimui , 70 gramų
- Majonezas ..MangoMajo'' , 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.
Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
Valgyti su pikantišku majonezu.
Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!