Greita paieška
Receptai
Draugai

Notatenija marinate

Notatenija marinate
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 0,5 kg natotenijos (ar kitos riebios žuvies);
    citrininiai žuvies prieskoniai;
    citrina;
    miltai (kepti). Marinatui:
    1 agurkas
    1 svogūnas (didelis)
    1 morka
    6 šaukštai aliejaus
    4 šaukštai obuolių acto
    1 šaukštas cukraus
    1 abatinis šaukštelis druskos
    pipirų


  2. Išvalytą žuvį apšlakstyti citrinos sultimis, įtrinti citrininiais žuvies prieskoniais (jei prieskoniuose nėra druskos – apibarstyti druska) ir palikti valandai pasimarinuoti. Pavoliojus miltuose, iškepti gerai įkaitintame aliejuje ir sudėjus į indą, pastatyti šiltai.

    Marinatui skirtą agurką, svogūną ir morką supjaustyti šiaudeliais, supilti likusius marinatui skirtus produktus.

    Paruoštą marinatą užpilti ant iškeptos (dar šiltos) žuvies. Paruošta žuvį palikti pasimarinuoti per naktį. Patiekti šaltą.

    Jei marinatui skirtų daržovių pasiruošite daugiau, jos bus puikus garnyras prie žuvies.

Komentarai1
Aistė Jurkevičiūtė

atrodo labai gundančiai

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei, nukėlę nuo ugnies, kiaušinius iškart panardinsite į šaltą vandenį, jie geriau nusilups ir kiaušinio trynys nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Zrazai su trimis įdarais Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Porų mišrainė su kumpiu "Havajų" pica Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!