Greita paieška
Receptai
Draugai

Notatenija marinate

Notatenija marinate
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 0,5 kg natotenijos (ar kitos riebios žuvies);
    citrininiai žuvies prieskoniai;
    citrina;
    miltai (kepti). Marinatui:
    1 agurkas
    1 svogūnas (didelis)
    1 morka
    6 šaukštai aliejaus
    4 šaukštai obuolių acto
    1 šaukštas cukraus
    1 abatinis šaukštelis druskos
    pipirų


  2. Išvalytą žuvį apšlakstyti citrinos sultimis, įtrinti citrininiais žuvies prieskoniais (jei prieskoniuose nėra druskos – apibarstyti druska) ir palikti valandai pasimarinuoti. Pavoliojus miltuose, iškepti gerai įkaitintame aliejuje ir sudėjus į indą, pastatyti šiltai.

    Marinatui skirtą agurką, svogūną ir morką supjaustyti šiaudeliais, supilti likusius marinatui skirtus produktus.

    Paruoštą marinatą užpilti ant iškeptos (dar šiltos) žuvies. Paruošta žuvį palikti pasimarinuoti per naktį. Patiekti šaltą.

    Jei marinatui skirtų daržovių pasiruošite daugiau, jos bus puikus garnyras prie žuvies.

Komentarai1
Aistė Jurkevičiūtė

atrodo labai gundančiai

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Čenakai Vištienos širdelių guliašas Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Česnakinis padažas kebabams Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!