Greita paieška
Receptai
Draugai

Obuolių pyragas

Obuolių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 5 vienetai
Tešlai:
  • Cukrus , 250 gramų
  • Miltai , 200 gramų
  • Sviestas , 150 gramų
  • Cinamonas , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius supjaustykite stambiais gabalais, sudėkite į puodą, įpilkite pusę turimo cukraus, cinamono. Virkite ant vidutinės ugnies apie 20 minučių, nuolat maišydami.

  2. Tuo metu sviestą, miltus ir cukrų išberkite ant lentelės ir kapokite peiliu kol miltai su sviestu taps panašūs į duonos trupinius.

  3. Nukelkite nuo viryklės obuolius ir palikite atvėsti. Vėliau sudėkite juos į karščiui atsparų indą ant viršaus suberkite miltų trupinius. Jokiu būdu jų nespauskite, jie turi būti puriai paberti. Kepkite 150 C temperatūroje, kol pyrago viršus švelniai paruduos.

  4. Patiekti su ledais ar grietinėle.

Receptą atsiuntė Andželika
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Karšti sumuštiniai su sūriu Želė tortas „Vasarėlė“ GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Virtų bulvių cepelinai su mėsa Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!