Greita paieška
Receptai
Draugai

Obuolių pyragas

Obuolių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 3

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Romas , 2 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Cukrus , 100 mililitrų
  • Miltai , 500 mililitrų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kokoso drožlės , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite obuolius, supjaustykite plonomis skiltelėmis. Sumaišykite su cukrumi, cinamonu ir romu. Leiskite pastovėti ruošiant tešlą.

  2. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, kokosų drožlėmis ir cukrumi. Sutrinkite sviestą. Kambario temperatūros sviestą lengva sutrinti su šakute.

  3. Kepimo formą pabarstykite džiūvėsėliais. Sukrėskite dalį tešlos, ant viršaus sudėkite obuolių masę ir galiausiai ant viršaus likusią tešlą.

  4. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių apie 40-50 minučių.

  5. Patiekite su jogurto ar grietinėlės padažu. Skanaus:)

Receptą atsiuntė Rima
Komentarai3
Agne

Nei kiausiniu, nei pieno?

Monika

Gavosi nerealus pyragas. Toks kaip baruose buna :) as kokosu nedejau.

Dalia

Oka jei nepernesu kokoso?galiu jo nedeti?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Dešrelės su bulvėmis Krevetės grietinėlės padaže Zrazai su trimis įdarais Burokėlių salotos Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!