Greita paieška
Receptai
Draugai

Obuolių pyragas

Obuolių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 3

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Romas , 2 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Cukrus , 100 mililitrų
  • Miltai , 500 mililitrų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kokoso drožlės , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite obuolius, supjaustykite plonomis skiltelėmis. Sumaišykite su cukrumi, cinamonu ir romu. Leiskite pastovėti ruošiant tešlą.

  2. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, kokosų drožlėmis ir cukrumi. Sutrinkite sviestą. Kambario temperatūros sviestą lengva sutrinti su šakute.

  3. Kepimo formą pabarstykite džiūvėsėliais. Sukrėskite dalį tešlos, ant viršaus sudėkite obuolių masę ir galiausiai ant viršaus likusią tešlą.

  4. Kepkite orkaitėje 180 laipsnių apie 40-50 minučių.

  5. Patiekite su jogurto ar grietinėlės padažu. Skanaus:)

Receptą atsiuntė Rima
Komentarai3
Agne

Nei kiausiniu, nei pieno?

Monika

Gavosi nerealus pyragas. Toks kaip baruose buna :) as kokosu nedejau.

Dalia

Oka jei nepernesu kokoso?galiu jo nedeti?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės” Marinuoti žiediniai kopūstai Troškinys su soja Šparaginių pupelių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!