Obuolių pyragas
- Obuoliai , 5 vienetai
- Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
- Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
- Romas , 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 200 gramų
- Cukrus , 100 mililitrų
- Miltai , 500 mililitrų
- Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
- Kokoso drožlės , 100 gramų
Nulupkite obuolius, supjaustykite plonomis skiltelėmis. Sumaišykite su cukrumi, cinamonu ir romu. Leiskite pastovėti ruošiant tešlą.
Sumaišykite miltus su kepimo milteliais, kokosų drožlėmis ir cukrumi. Sutrinkite sviestą. Kambario temperatūros sviestą lengva sutrinti su šakute.
Kepimo formą pabarstykite džiūvėsėliais. Sukrėskite dalį tešlos, ant viršaus sudėkite obuolių masę ir galiausiai ant viršaus likusią tešlą.
Kepkite orkaitėje 180 laipsnių apie 40-50 minučių.
Patiekite su jogurto ar grietinėlės padažu. Skanaus:)
- Komentuoti

Nei kiausiniu, nei pieno?

Gavosi nerealus pyragas. Toks kaip baruose buna :) as kokosu nedejau.

Oka jei nepernesu kokoso?galiu jo nedeti?
Panašūs receptai
Daugiau receptųPirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.
Rodyti kitą patarimą