Greita paieška
Receptai
Draugai

Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais

Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Aliejus , 0,5 stiklinės
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra
  • Serbentai , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudedame cukrų, kepimo miltelius ir įmušame kiaušinius. Viską išmaišome mikseriu.
    Pilame aliejų ir po to sudedame miltus.
    Viską išmaišome mikseriu.

  2. Turime gauti grietinės tirštumo tešlą, todėl, jei tešla gaunasi per skysta dedame dar miltų.
    Supjaustome obuolius ir juos kartu su šaldytais juodaisiais serbentais išvoliojame ar apibarstome cinamonu.
    Sumetame juos ant kepimo popieriaus, užpilame tešlą.

  3. Dedame į orkaitę ir kepame apie 22-28 minutes 200-220 laipsnių temperatūroje.
    Jeigu norime, apibarstome vos ištraukus pyragą cukraus pudra.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Žemaičių blynai su faršu Purūs keksiukai Grybų padažas Sluoksniuotos tuno salotos Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!