Greita paieška
Receptai
Draugai

Obuolių pyragas su šokoladu

Obuolių pyragas su šokoladu
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Šokoladas , 200 gramų
  • Pienas , 4 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Kiaušiniai , 9 vienetai
  • Cukrus , 200 gramų
  • Miltai , 400 gramų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių ir suplakite iki standžių putų. Trynius išsukite su cukrumi.

  2. Atsargiai įmaišykite baltymus ir po truputį suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

  3. Skardą išklokite kepimo popieriumi, sukrėskite tešlą ir išlyginkite jos paviršių. Obuolius nuplaukite, nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.

  4. Obuolių skilteles juostomis sudėkite ant tešlos. Pyragą kepkite 1700 C temperatūroje, kol jis gražiai paruduos.

  5. Atvėsusį pyragą supjaustykite kvadratiniais gabaliukais. Puodelyje ištirpinkite šokoladą su pienu, įmaišykite cinamoną ir papuoškite pyrago gabalėlius.

Receptą atsiuntė Ingrida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Miltiniai blynai Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Šaltiena greitpuodyje Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!