Greita paieška
Receptai
Draugai

Obuolių pyragas su varške ir karamele

Obuolių pyragas su varške ir karamele
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 150 gramų
  • Miltai , 150 gramų
  • Cukrus, rudas , 100 gramų
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukrus , 100 gramų
  • Obuoliai , 7 vienetai
  • Avižiniai dribsniai , 50 gramų
  • Lazdyno riešutai , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 °C temp.

  2. Į virtuvinį kombainą sudedame lazdyno riešutus ir stambiai sukapojame. Sudedame šaltą gabaliukais pjaustytą sviestą, suberiame miltus, rudąjį cukrų ir avižinius dribsnius. Viską sukapojame iki smulkių trupinių (tai pavyksta maždaug per 30 sekundžių).

  3. Dubenyje išplakame kiaušinius su cukrumi. Maždaug 4 minutes. Tuomet sudedame varškę ir dar plaktuvu plakame, kol varškė gerai išsimaišo.

  4. Kepimo formos dugne paskleidžiame maždaug 4/5 tešlos trupinių. Ant jų uždedame nuluptus ir išskobtus, supjaustytų pusę obuolių, užpilame varškę, ant jos dideliais lašais pamėtome "Rududu", ir vėl uždedame likusius obuolius. Užbarstome likusius tešlos trupinius.

  5. Kepame apie 1 val.

Receptą atsiuntė Gintarė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sojos pupelių kotletai Grybų padažas Biskvitinis pyragas Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Žemaičių blynai su faršu Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!