Greita paieška
Receptai
Draugai

Omletas su vištiena

Omletas su vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Kiaušiniai , 8 vienetai
  • Viščiuko kepenėlių , 100 gramų
  • Rūkyta vištiena , 100 gramų
  • Sviestas , 20 gramų
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėles gerai nuplaukite ir padalinkite į 2 arba 3 dalis. Rūkytos vištienos filė supjaustykite siauromis juostelėmis.

  2. Pilkite į keptuvę aliejų, ištirpinkite sviestą ir apkepinkite vištienos filė juosteles. Išimkite į lėkštę. Į tą patį sviestą berkite kepenėles. Kiek pakaitinę dėkite smulkiai pjaustytus svogūnus, skaninkite juodaisiais pipirais ir sūdykite.

  3. Kepkite tol, kol kepenėlės gražiai paskrus. Išgriebkite iš keptuvės. Kiaušinius išplakite, gardinkite petražolėmis ir juodaisiais pipirais, sūdykite.

  4. Į ištirpintą sviestą pilkite omleto masę ir kepkite. Kai omletas sutirštės, o jo apačia švelniai paraus, į vidurį sudėkite kepenėles ir vištienos filė. Omleto kraštus užlenkite kad jie uždengtų įdarą.

Receptą atsiuntė Doma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Čenakai Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!