Greita paieška
Receptai
Draugai

Originalusis omletas

Originalusis omletas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Pienas , 100 gramų
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Balta duona , 2 riekės
  • Kumpis , 2 riekės
  • Paprika , 0,5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus ingridientus supjaustom kvadratėliais.

  2. Kiaušinius padruskinę, suplakame su pienu ir majonezu iki vientisos masės.

  3. Keptuvėje ištirpdome šaukštą sviesto, išpilame kiaušinių plakinį,ant jo pabarstome supjaustytą papriką, kumpį arba dešrą bei baltą duoną. Kepame ant silpnos ugnies keletą minučių.

  4. Jeigu turite antrą keptuvę, tai joje irgi įkaitinam šaukštelį sviesto, uždengiame gerąja puse kepantį omletą ir staigiu judesiu apverčiame jį iš vienos keptuvės į kitą bei pakepam dar keletą minučių. Jeigu neturite kitos keptuvės, reiks pasistengt apverst su platesne lopetėle arba perlenkus per pusę dar pakepti po minutę iš abiejų pusių.

  5. Patiekiam su žaluma, bet galima valgyti ir be jos, nes omlete jau yra ir duonos, ir paprikos.:)

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Silkė su cinamonu Folijoje kepta vištiena Nugarinės šašlykas Kiaulienos nugarinė su sūriu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!