Greita paieška
Receptai
Draugai

Orkaitėje kepta lašiša

Orkaitėje kepta lašiša
Orkaitėje kepta lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lašiša , 1 kilogramas
  • Grietinėlė , 400 mililitrų
  • Fermentinis sūris , 300 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.

  2. Lašišos gabaliukus įtrinkite druska ir pipirais.

  3. Į kepimo skardą sudėkite žuvį, užpilkite 30 proc. riebumo grietinėle ir apibarstykite sūriu.

  4. Kepkite apie 45 minutes.

Receptą atsiuntė Erika
Komentarai1
Daiva

O po to kai 45 minutes lasisa kepat jos dar lieka ir ji nepabyra?... lasisos daugiau kaip 20 minuciu nereikia kept, nes perkepinat, juk ne mesa. Nuosirdus patarimas, sumazinkit laika per puse.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Sūrio padažas makaronams Vištienos širdelių guliašas Cukinija žiemai "Donecko" Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!