Greita paieška
Receptai
Draugai

Orkaitėje kepta lydeka

Orkaitėje kepta lydeka
Orkaitėje kepta lydeka
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Obuolių actas , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Lydekos filė , 1 kilogramas
  • Bulvės , 5 vienetai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Krapai , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Lydekos gabalėlius įtriname prieskoniais, apšlakstome actu. Paliekame žuvį šaltai 1-2 valandas.

  2. Griežinėliais supjaustome bulves, svogūnus.

  3. Į kepimo skardą sudedame lydekos gabalėlius, svogūnus ir bulves. Aptepame majonezu ir grietine. Pabarstome susmulkintais krapais.

  4. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

Receptą atsiuntė Olga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Aguonų pyragas Kalėdoms Burokėlių salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Kepta vištiena su ryžiais Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!