Greita paieška
Receptai
Draugai

Orkaitėje kepta skumbrė

Orkaitėje kepta skumbrė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Skumbrės, filė (su oda) , 8 vienetai
  • Svogūnas , 2 vienetai
  • Morka , 1 žiupsnelis
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. File apibarstom prieskoniais iš abiejų pusių. Į skardą dedame taip, kad odelė būtų viršuje. Padarome 3 - 4 negilius pjūvius. Paliekame pastovėti.

  2. Svogūnus smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame. Viską kepinam kol daržovės suminkštės. Dedame pomidorų padaža ir šiek tiek prieskonių. Nukaičiam nuo ugnies. Galima patiekti kaip garnyrą prie žuvies ar po šaukštą uždėt ant file prieš kepant.

  3. Skumbre pašaunam į 180°C temp. įkaitusią orkaitę 10- 15 min.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Vištienos kepsniukai Dešrelės su bulvėmis Čenakai Purūs keksiukai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!