Greita paieška
Receptai
Draugai

Orkaitėje kepta vištiena

Orkaitėje kepta vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Vištiena , 8 vienetai
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Vanduo , 5 valgomieji šaukštai
  • Balzamiko actas , 5 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Kario prieskoniai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Prieskoniai, paukštienai
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką smulkiai supjaustome ir įtriname vištų sparnelius.

  2. Apibarstome prieskoniais ir sudedame į indą, kad visi sparneliai būtų vienas prie kito stipriai prisispaudę.

  3. Užpilame 5 šaukštus vandens ir 5 šaukštus balzamiko. Išmaišome, kad visiems sparneliams tektų šio skysčio.

  4. Palaikome apie 12 valandų šaldytuve.

  5. Įkaitiname orkaitę iki 200 C. Prieš kepant nupilame skystį (galima šiek tiek palikti, bet labai nedaug), dedame majonezą ir gerai išmaišome.

  6. Sudėję sparnelius ant skardos pakartotinai pabarstome kariu ir kepame, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Vilma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Troškintos kiaulienos kepenėlės Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Čenakai Mėsos troškinys su daržovėmis Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!