Greita paieška
Receptai
Draugai

Orkaitėje kepta žuvis

Orkaitėje kepta žuvis
Orkaitėje kepta žuvis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Majonezas , 100 gramų
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Žalumynai , 1 saujelė
Reikės:
  • Menkių filė , 700 gramų
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė supjautykite nedideliais gabalėliais. Sudėkite į kepimo indą, pabarstykite prieskoniais ir apipilkite aliejumi.

  2. Majoneza, pomidorą, sūrį ir žalumynus sutrinkite iki vientisos masės.

  3. Majonezo padažu užpilkite žuvį.

  4. Kepkite 200° C orkaitėje 30 minučių.

  5. Skanaus

Receptą atsiuntė Gabrielė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pyragas "Skenduolis" Tarkuotų bulvių virtinukai Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs blyneliai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!