Greita paieška
Receptai
Draugai

Orkaitėje kepta žuvis su džiūvesėliais

Orkaitėje kepta žuvis su džiūvesėliais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Žuvis , 800 gramų
  • Džiūvėsėliai , 100 gabalų
  • Grietinė , 100 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Sviestas , 800 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvalytą žuvį supjaustyti gabalėliais. Keptuvą ištepti aliejumi, apiberti džiūvesėliais ir dugną išdėti žuvimi. Pabarstykite ją džiūvesėliais, svogūnais, prieskoniais.

  2. Ant viršaus uždėti dar vieną sluoksnį žuvies, sviesto gabalėlių, apiberti džiūvesėliais, užpilti grietine ir kepti orkaitėje. Tiekiama karšta su virtais žiediniais kopūstais.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Grybų padažas Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas Žemaičių blynai su faršu Kiaulienos nugarinė su sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!