Greita paieška
Receptai
Draugai
Orkaitėje kepta žuvis su džiūvesėliais
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Žuvis , 800 gramų
- Džiūvėsėliai , 100 gabalų
- Grietinė , 100 gramų
- Svogūnas , 1 vienetas
- Sviestas , 800 gramų
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Išvalytą žuvį supjaustyti gabalėliais. Keptuvą ištepti aliejumi, apiberti džiūvesėliais ir dugną išdėti žuvimi. Pabarstykite ją džiūvesėliais, svogūnais, prieskoniais.
Ant viršaus uždėti dar vieną sluoksnį žuvies, sviesto gabalėlių, apiberti džiūvesėliais, užpilti grietine ir kepti orkaitėje. Tiekiama karšta su virtais žiediniais kopūstais.
Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!