Greita paieška
Receptai
Draugai
Pagerinti bulviniai blynai
Kategorijos:
Bulviniai blynai, Blynai, sklindžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Faršas , 450 gramų
- Prieskoniai, kiaulienai , 1 arbatinis šaukštelis
Blynams:
- Bulvės , 1 kilogramas
- Druska , 2 žiupsneliai
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Bulves sutarkuoti. Įmaišyti drukos, miltų ir kiaušinį.
Faršą (kiaulienos, jautienos ar paukštienos) sumaišyti su prieskoniais.
Į įkaitintą keptuvę dėti po šaukštą bulvių tarkės, išlyginti. Ant bulvių dėti sluoksnį faršo ir vėl bulvių.
Šiuos sluoksniuotus blynelius reikia kepti ant silpnos ugnies apie 5-8 min., kol abi pusės gražiai apkempa.
Komentarai4
- Komentuoti
aslen

labai mestu situos blynus, ir viska kas bulviniai : cepelinai , zemaiciu blynai, silkiniai virtu bulviu kukuliai, kugelis....
jolanta kasputienė

mna idara galima visokį sugalvoti...:)
daivulė

labai su faršiuku skanu :)))
Lina Žebrauskienė

cia vadinamieji "kedainiu" blynai.Skanu.
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!