Pangasiju filė su daržovėmis
- Pangasijų filė , 1 kilogramas
- Prieskoniai
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Šaldytos daržovės , 500 gramų
- Raudonas svogūnas , 1 vienetas
- Grietinės , 3 valgomieji šaukštai
- Citrina , 1 vienetas
Atšaldytą pangasiją supjaustyti gabaliukais, juos įtrinti druska ir žuvies prieskoniais (jei yra galimybė palaikyti apie valandą).
Gabaliukus apvolioti miltuose ir kepti. Apkeptą žuvį sudėtį į troškintuvą ir 15-20 min. troškinti. Šaldytas daržoves pakepinti ant keptuvės kol atsileis, pabarstyti prieskoniais ir druska.
Raudoną svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir pakepinti kol suminkštės, ant jo sudėti daržoves ir užpilti skysčio, kuriame troškinosi žuvis.
Pakaitinti 5 min. ir dėti 2-3 šaukštus grietinės. Padažas neturi būti labai tirštas. Prieskonių į padažą dėti pagal skonį.
Troškintos pangasijos gabaliukus sudėti į lėkštę ir papuošto plonomis citrinos riekutėmis.
Padažą patiekti atskirai. Garnyrui tinka bulvės bei ilgagrūdžiai ryžiai sumaišyti su laukiniais.
- Komentuoti

tikrai taip

nu šakes kaip skanum m m m
Panašūs receptai
Daugiau receptųKepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.
Rodyti kitą patarimą