Greita paieška
Receptai
Draugai

Pangasiju filė su daržovėmis

Pangasiju filė su daržovėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pangasijų filė , 1 kilogramas
  • Prieskoniai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Šaldytos daržovės , 500 gramų
  • Raudonas svogūnas , 1 vienetas
  • Grietinės , 3 valgomieji šaukštai
  • Citrina , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Atšaldytą pangasiją supjaustyti gabaliukais, juos įtrinti druska ir žuvies prieskoniais (jei yra galimybė palaikyti apie valandą).

  2. Gabaliukus apvolioti miltuose ir kepti. Apkeptą žuvį sudėtį į troškintuvą ir 15-20 min. troškinti. Šaldytas daržoves pakepinti ant keptuvės kol atsileis, pabarstyti prieskoniais ir druska.

  3. Raudoną svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir pakepinti kol suminkštės, ant jo sudėti daržoves ir užpilti skysčio, kuriame troškinosi žuvis.

  4. Pakaitinti 5 min. ir dėti 2-3 šaukštus grietinės. Padažas neturi būti labai tirštas. Prieskonių į padažą dėti pagal skonį.

  5. Troškintos pangasijos gabaliukus sudėti į lėkštę ir papuošto plonomis citrinos riekutėmis.

  6. Padažą patiekti atskirai. Garnyrui tinka bulvės bei ilgagrūdžiai ryžiai sumaišyti su laukiniais.

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai2
Simas Vitkauskis

tikrai taip

Aistė Jurkevičiūtė

nu šakes kaip skanum m m m

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Dešrelės su bulvėmis Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!