Greita paieška
Receptai
Draugai

„Panna cotta“ desertas

„Panna cotta“ desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Desertui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 mililitrų
  • Pienas , 600 mililitrų
  • Cukrus , 7 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 1 pakelis
  • Želatina , 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite 35% riebumo grietinėlę, 500 ml pieno, cukrų ir vanilinį cukrų. Užvirinkite.

  2. Atskirame inde sumaišykite želatiną su 100 ml pieno. Kaitinkite, kad ištirptų želatina, tik neužvirinkite.

  3. Supilkite ją į prieš tai paruoštą grietinėlės ir pieno masę. Išmaišykite.

  4. Išpilstykite į norimos formos indelius ir palikite šaltoje vietoje, kad sustengtų.

  5. Padažą pasirinkite kokį norite, bent jau man skaniausias yra uogų. :)

Receptą atsiuntė Gitana
Komentarai1
tu

Bandom!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardus troškinys su dešrelėmis Porų mišrainė su kumpiu Žemaičių blynai su faršu Helovyno punšas Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!