Greita paieška
Receptai
Draugai

„Panna cotta“ desertas

„Panna cotta“ desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Desertui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 mililitrų
  • Pienas , 600 mililitrų
  • Cukrus , 7 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 1 pakelis
  • Želatina , 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite 35% riebumo grietinėlę, 500 ml pieno, cukrų ir vanilinį cukrų. Užvirinkite.

  2. Atskirame inde sumaišykite želatiną su 100 ml pieno. Kaitinkite, kad ištirptų želatina, tik neužvirinkite.

  3. Supilkite ją į prieš tai paruoštą grietinėlės ir pieno masę. Išmaišykite.

  4. Išpilstykite į norimos formos indelius ir palikite šaltoje vietoje, kad sustengtų.

  5. Padažą pasirinkite kokį norite, bent jau man skaniausias yra uogų. :)

Receptą atsiuntė Gitana
Komentarai1
tu

Bandom!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skanios salotos su kumpiu Marinuota strimele Makaronai su pomidorais ir sūriu Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!