Greita paieška
Receptai
Draugai

Panna Cotta - kavos desertas

Panna Cotta - kavos desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Papuošimui:
  • Braškės , 3 vienetai
Reikės:
  • Stiprios kavos , 200 mililitrų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 175 mililitrai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra , 50 gramų
  • Vanilės lazdelė , 0,5 vieneto
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo , 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpyliau šiltu vandeniu. Ištirpinau kartu su cukrumi ir cukraus pudra.

  2. Dalį želatinos įmaišiau į kavos skystimą, o kitą - grietinėlės.
    Grietinėlę prieš tai šiek tiek pakaitinau ant silpnos ugnies kartu su vanilės lazdele, nuėmus nuo ugnies vanilę išėmiau.

  3. Į indelius pyliau abu mišinius: kavos ir grietinėlės sluoksniuodama. Įpilant vieną sluoksnį, reikia palaikyti šaldytuve, kol sustengsta, tik tada pilti kitą ir t.t. kol supilami visi sluoksniai.

  4. Labai skanus desertas. Tinka su vaisiais. :)

Receptą atsiuntė Jolita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Kepta žuvis marinate Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Sportininko pusryčiai Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!