Greita paieška
Receptai
Draugai

Panna Cotta - kavos desertas

Panna Cotta - kavos desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Papuošimui:
  • Braškės , 3 vienetai
Reikės:
  • Stiprios kavos , 200 mililitrų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 175 mililitrai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra , 50 gramų
  • Vanilės lazdelė , 0,5 vieneto
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo , 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpyliau šiltu vandeniu. Ištirpinau kartu su cukrumi ir cukraus pudra.

  2. Dalį želatinos įmaišiau į kavos skystimą, o kitą - grietinėlės.
    Grietinėlę prieš tai šiek tiek pakaitinau ant silpnos ugnies kartu su vanilės lazdele, nuėmus nuo ugnies vanilę išėmiau.

  3. Į indelius pyliau abu mišinius: kavos ir grietinėlės sluoksniuodama. Įpilant vieną sluoksnį, reikia palaikyti šaldytuve, kol sustengsta, tik tada pilti kitą ir t.t. kol supilami visi sluoksniai.

  4. Labai skanus desertas. Tinka su vaisiais. :)

Receptą atsiuntė Jolita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Virti briuselio kopūstai su sviestu Kugelis su cukinija Keksiukai su spanguolėmis Mėsos troškinys su daržovėmis Žuvies dešrelės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!