Greita paieška
Receptai
Draugai

Panna Cotta - kavos desertas

Panna Cotta - kavos desertas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Papuošimui:
  • Braškės , 3 vienetai
Reikės:
  • Stiprios kavos , 200 mililitrų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 175 mililitrai
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra , 50 gramų
  • Vanilės lazdelė , 0,5 vieneto
  • Želatina , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo , 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpyliau šiltu vandeniu. Ištirpinau kartu su cukrumi ir cukraus pudra.

  2. Dalį želatinos įmaišiau į kavos skystimą, o kitą - grietinėlės.
    Grietinėlę prieš tai šiek tiek pakaitinau ant silpnos ugnies kartu su vanilės lazdele, nuėmus nuo ugnies vanilę išėmiau.

  3. Į indelius pyliau abu mišinius: kavos ir grietinėlės sluoksniuodama. Įpilant vieną sluoksnį, reikia palaikyti šaldytuve, kol sustengsta, tik tada pilti kitą ir t.t. kol supilami visi sluoksniai.

  4. Labai skanus desertas. Tinka su vaisiais. :)

Receptą atsiuntė Jolita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Įdaryti makaronų vamzdeliai Čenakai Ypatingieji kotletai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!