Greita paieška
Receptai
Draugai

Panna Cotta su karamele

Panna Cotta su karamele
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Šokoladas , 170 gramų
Reikės:
  • Cukrus , 100 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 500 mililitrų
  • Pienas , 125 mililitrai
  • Vanilės lazdelė , 1 vienetas
  • Želatina , 25 gramai
  • Karamelė , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Reikia ištirpinti cukrų. Tai padaryti lengviausia į cukrų įpylus šiek tiek vandens, nuolat maišant, kaitinti ant silpnos ugnies.

  2. Ištirpintą cukrų plona srovele supyliau į pieno ir grietinėlės masę. Įdėjau ir vanilės lazdelę.

  3. Nuolat maišant užvirinau.Nukėliau nuo ugnies ir leidau atvėsti iki kambario temperatūros. Vanilės lazdelę išėmiau.

  4. Želatiną ištirpinau ir įmaišiau į pieno ir grietinėlės masę.

  5. Į kiekvienos formelės dugną įdėjau po šaukštelį karamelės ir užpyliau grietinėlės mišiniu.Palikau šaldytuve, kol sustengo.

  6. Labai tinka juodojo šokolado padažas :)

Receptą atsiuntė Ieva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Dešrelės su bulvėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės Purūs keksiukai Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!