Greita paieška
Receptai
Draugai

Panyras su špinatais

Panyras su špinatais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 200 g balto varškės sūrio
    400 g šaldytų arba šviežių špinatų
    2 šaukštai aliejaus
    2 šaukštai pjaustytų pomidorų
    1 arbat. šaukštelis indiškųjų kmynų sėklų, dar kitaip vadinamo kumino
    1 arbat. šaukštelis smulkintų česnakų
    2 arbat. šaukštelis smulkinto imbiero
    1 šaukštas pjaustyto svogūno
    druska ir žiupsnelis maltų raudonųjų čili pipirų

  2. Įkaitintoje keptuvėje aliejuje pirmiausia pakepinkite indiškų kmynų sėklas, tada dėkite česnaką, imbierą ir svogūnus. Viską pagardinkite druska ir čili pipirais. Tada sumeskite pomidorus ir špinatų lapus. Galiausiai sumeskite kubeliais pjaustytą sūrį ir viską gerai išmaišykite. Patiekite su ryžiais arba indiška duona.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Obuoliuose esančios rūgštys žadina apetitą, o taip pat padeda pasisavinti kitą maistą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Pievagrybių padažas Krevetės grietinėlės padaže Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!