Paplotėliai su vištiena ir Mole padažu
- Žalumynai , 1 pundelis
- Vištienos filė , 0,5 kilogramo
- Raudonasis svogūnas , 1 galva
- Kukurūzų paplotėliai , 6 vienetai
- Padažas, Mole , 1,5 stiklinės
- Fermentinis sūris , 1 stiklinė
- Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Vištos krūtinėlę išvirk su daržovėmis (pvz., morkomis, svogūnais) ir prieskoniais (pvz., keliais grūdeliais pipirų, gvazdikėlių, lauro lapu).
Išvirusią ir ataušusią krūtinėlę smulkiai suplėšyk juostelėmis.
Tik iš šaldytuvo išimtus paplotėlius trumpam panardink į verdantį aliejų. Atsargiai – neapsitaškyk karštu aliejumi.
Paplotėlius padenk Mole padažu, dėk porą šaukštų vištienos ir sulenk. Kepimo indo dugną padenk samčiu Mole padažo,dėk į ją sulenktus paplotėlius ir juos apibarstyk likusiu padažu ir tarkuotu sūriu.
Kepk 15 minučių 160 laipsnių temperatūroje, kol išsilydis sūris.
Papuošk kalendra, laiškiniais česnakais ir grietine. Patiek su meksikietiškais ryžiais arba pupelėmis.
Nebijok eksperimentuoti – į Enchiladas gali dėti įvairių daržovių ar sūrio, išbandyti kitokią mėsą, pvz., kapotą jautieną.
Išmok gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųVirtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.
Rodyti kitą patarimą