Greita paieška
Receptai
Draugai

Paprasta žuvienė

Paprasta žuvienė
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Lašišos filė , 300 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Pienas , 400 gramų
  • Vanduo , 1 litras
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnų laiškai , 10 gramų
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Kai vanduo užverda sudedame supjaustytas bulves ir svogūną. Verdame 15 minučių.

  2. Supjaustome žuvį kubeliais ir sudedame į puodą. Viską verdame dar 10 minučių.

  3. Pieną išmaišome su miltais ir supilame į puodą. Įmaišome druską ir kitus prieskonius - pagal skonį.

  4. Verdame apie 5 minutes. Įmaišome smulkintus svogūnų laiškus.

  5. Sriuboje:
    Baltymų - 3,76 g
    Riebalų - 1,37 g
    Angliavandenių - 5,85 g
    Kalorijų - 49,40 kcal

Receptą atsiuntė Roma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas puikiai pašalina rašalo dėmes, valo paauksuotus rėmus, veidrodžius ir klavišus. O skalbiant užuolaidas, rekomenduojama į balinimo tirpalą įpilti šiek tiek pieno. Užuolaidos atrodys, kaip naujos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šviežių kopūstų sriuba Maltos vištienos Kijevo kotletai Grybų padažas Pomidorų sriuba su ryžiais Pyragas "Skenduolis" Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!