Greita paieška
Receptai
Draugai

Paprastai paruošiami vištienos ketvirčiai

Paprastai paruošiami vištienos ketvirčiai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos ketvirčiai , 2 vienetai
  • Česnakas , 1 galva
  • Natūralus sviestas , 50 gramų
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo , 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Į kepimo indą sudedame skūrele žemyn vištienos ketvirčius, įpilame vandens ir į jį suberiame druską. Taip vištą kepame apie 15-20 min.

  2. Po to ketvirčius apverčiame, padarome gilias įpjovas ir į jas prikišame supjaustyto sviesto gabalėlių.

  3. Peiliu sutraiškome nenuluptas česnako skilteles ir metam į kepimo skardą. Kepame tol kol vištienos ketvirčiai gražiai paruduoja ir skūrelė tampa traški. Skanaus.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Vištienos kepsniukai Marinuota strimele Sūrio padažas makaronams Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!