Greita paieška
Receptai
Draugai

Paprasti kibinai

Paprasti kibinai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Svogūnai , 125 gramai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai , 500 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Grietinė , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Kiaušinis , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį sutarkuojame sviestą, supilame persijotus miltus, sudedame grietinę, kiaušinius, druską ir viską gerai išmaišome. Paliekame porai valandų šaldytuve.

  2. Kiaulienos faršą ir smulkiai pjaustytą svogūną sudedame į indą, įberiame druskos, pipirų ir išmaišome.

  3. Iš šaldytuvo ištraukiame tešlą ir iškočiojame 3 – 4 mm storumu. Iš lakšto išspaudžiame vidutinio dydžio apskritimus ir ant jų dedame po šaukštą mėsos įdaro.

  4. Kibiną perlenkiame ir užspaudžiame kraštus. Dedame į riebalais išteptą skardą, viršų patepame kiaušinio plakiniu ir šakute padarome skylutes.

  5. Kepame maždaug 40 min., 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus!

Receptą atsiuntė Kamilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Koldūnai iš kukurūzų miltų Žemaičių blynai su faršu Tarkuotų bulvių virtinukai Sūrio padažas makaronams Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!