Greita paieška
Receptai
Draugai

Paprasti pyragaičiai

Paprasti pyragaičiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 200 gramų
  • Cukraus pudra , 200 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Tryniai , 8 vienetai
  • Apelisinų žievelė , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Trynius trinti su cukrumi akmeniniame inde, kol masė pasidarys tiršta ir balta.

  2. Trinti akmeninį indą pastačius ant šiltos viryklės iki visiškai tirštos masės.

  3. Indą nukelti nuo ugnies ir į truputį pravėsusią masę suberti miltus, įdėti sviestą, smulkiai sukapotą apelsino žievelę ir dar trinti kurį laiką.

  4. Pagamintą masę sudėti į riebalais išteptos formeles, pripildant 3/4 jų tūrio, sustatyti ant skardos ir kepti nelabai karštoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Kepta vištiena su ryžiais Maltos vištienos Kijevo kotletai Pikantiški vištienos kepsneliai Raudonųjų serbentų kisielius Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!