Greita paieška
Receptai
Draugai

Paprasti pyragaičiai

Paprasti pyragaičiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 200 gramų
  • Cukraus pudra , 200 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Tryniai , 8 vienetai
  • Apelisinų žievelė , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Trynius trinti su cukrumi akmeniniame inde, kol masė pasidarys tiršta ir balta.

  2. Trinti akmeninį indą pastačius ant šiltos viryklės iki visiškai tirštos masės.

  3. Indą nukelti nuo ugnies ir į truputį pravėsusią masę suberti miltus, įdėti sviestą, smulkiai sukapotą apelsino žievelę ir dar trinti kurį laiką.

  4. Pagamintą masę sudėti į riebalais išteptos formeles, pripildant 3/4 jų tūrio, sustatyti ant skardos ir kepti nelabai karštoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidoru ir kiaušiniu salotos Troškintos kiaulienos kepenėlės KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Vengrijos agurkai Keksiukai su spanguolėmis Ispaniškos pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!