Greita paieška
Receptai
Draugai

Paprasti pyragėliai

Paprasti pyragėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Mielės, sausos , 15 gramų
  • Kvietiniai miltai , 500 gramų
  • Druska , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo , 380 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiltame vandenyje išmaišyti sausas mieles, supilti druską ir miltus. Gerai išminkyti.

  2. Tešlą palikti kambario temperatūroje apie 1 valandą.

  3. Po to tešlą dar kartą išminkyti.

  4. Iš tešlos rankomis suformuoti norimo dydžio ir formos pyragėlius.

  5. Pyragėlius į kepimo skardą sudėti toliau vienus nuo kitų (apie 5-8 cm atstumu), nes jie dar išsipūs.

  6. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Ypatingieji kotletai Salotos su lašiša Sūrio padažas makaronams Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!