Greita paieška
Receptai
Draugai

Paprasti pyragėliai

Paprasti pyragėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Mielės, sausos , 15 gramų
  • Kvietiniai miltai , 500 gramų
  • Druska , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo , 380 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiltame vandenyje išmaišyti sausas mieles, supilti druską ir miltus. Gerai išminkyti.

  2. Tešlą palikti kambario temperatūroje apie 1 valandą.

  3. Po to tešlą dar kartą išminkyti.

  4. Iš tešlos rankomis suformuoti norimo dydžio ir formos pyragėlius.

  5. Pyragėlius į kepimo skardą sudėti toliau vienus nuo kitų (apie 5-8 cm atstumu), nes jie dar išsipūs.

  6. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Omletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Jogurtiniai blynai Vengrijos agurkai Trešnių trauktinė Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!