Pasakiškas kiaulienos kepsnys
- Grybai, pievagrybiai , 125 gramai
- Mėlynieji svogūnai , 2 vienetai
- Argula , 20 gramų
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji malti pipirai
- Obuolių sidro actas , 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnas , 1 vienetas
- Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus
- Petražolės, šakelės , 2 vienetai
- Kiaulienos kepsnys , 1 vienetas
Padažas:
Grybus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite per pusę. Mėlynus svogūnus supjaustyti žiedais. Susmulkinti arugula.
Grybus kepti augaliniame įkaitintame aliejuje nuolat maišant, kol išsiskirs grybų sultysi. Po to, pridėti mėlynųjų svogūnų ir lengvai kepti. Tada sumaišyti su druska pipirais, argula ir actu.
Svogūnus (paprastus) supjaustyti plonais žiedais. Pakaitinkite sviestą, įdėkite svogūną, druską ir pipirus, pabarstyti cukrumi ir į kepti ant mažos ugnies nuolat maišant.
Viską sumaišyti
Kepsnys:
Jautieną apkepkite apie 6 minutes iš kiekvienos pusės ir apibarstyti druska, pipirais ir petražolėmis.
Kepsnį patiekti su grybu padažu ir salotomis.
- Komentuoti

Rašoma Ingredientai Kiaulienos kepsnys, 1 vienetas o kaip reikia kepti jau gaunasi,jog kepam Jautieną apkepkite apie 6 minutes iš kiekvienos pusės ,,,nesupratau gal aš
Panašūs receptai
Daugiau receptųPerlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą