Greita paieška
Receptai
Draugai

Pasakiškas kiaulienos kepsnys

Pasakiškas kiaulienos  kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Grybai, pievagrybiai , 125 gramai
  • Mėlynieji svogūnai , 2 vienetai
  • Argula , 20 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji malti pipirai
  • Obuolių sidro actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus
  • Petražolės, šakelės , 2 vienetai
  • Kiaulienos kepsnys , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Padažas:

Grybus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite per pusę. Mėlynus svogūnus supjaustyti žiedais. Susmulkinti arugula.

Grybus kepti augaliniame įkaitintame aliejuje nuolat maišant, kol išsiskirs grybų sultysi. Po to, pridėti mėlynųjų svogūnų ir lengvai kepti. Tada sumaišyti su druska pipirais, argula ir actu.

Svogūnus (paprastus) supjaustyti plonais žiedais. Pakaitinkite sviestą, įdėkite svogūną, druską ir pipirus, pabarstyti cukrumi ir į kepti ant mažos ugnies nuolat maišant.
Viską sumaišyti

Kepsnys:

Jautieną apkepkite apie 6 minutes iš kiekvienos pusės ir apibarstyti druska, pipirais ir petražolėmis.
Kepsnį patiekti su grybu padažu ir salotomis.

Receptą atsiuntė Odeta
Komentarai1
vita

Rašoma Ingredientai Kiaulienos kepsnys, 1 vienetas o kaip reikia kepti jau gaunasi,jog kepam Jautieną apkepkite apie 6 minutes iš kiekvienos pusės ,,,nesupratau gal aš

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su pudingu Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Keksiukai su spanguolėmis Pyragas "Skenduolis" Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!