Greita paieška
Receptai
Draugai

Paukštienos sriuba „Tom Kha Gai“

Paukštienos sriuba „Tom Kha Gai“
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Grybai, “White Fungus” , 10 gramų
  • Kalakutienos filė , 300 gramų
  • Vanduo , 400 mililitrų
  • Kokoso pienas , 400 mililitrų
  • Imbieras, šaknis , 3 centimetrai
  • Aitrioji paprika, džiovinta , 3 vienetai
  • Citrinžolė, marinuota , 2 vienetai
  • Kalendra, lapeliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Rudasis cukrus , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Žalia citrina, lapeliai , 4 lapai
  • Žalia citrina , 0,5 vieneto
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Grybus pamerk vandenyje.

  2. Į puodą supilk kokosų pieną ir tokį patį kiekį vandens.

  3. Imbierą ar alpinijos šaknį nulupk ir supjaustyk plonais griežinėliais, sumesk juos į puodą kartu su citrinžole, aitriosiomis paprikomis ir žaliosios citrinos lapeliais ir užvirk. Tada sumažink ugnį iki vidutinės ir virk 10 min.

  4. Per tą laiką supjaustyk kalakutieną kąsnio dydžio gabalėliais.

  5. Supilk į puodą druską, cukrų, kalendrą ir išmaišyk. Sudėk kalakutieną ir išmirkusius nusunktus grybus. Pavirk sriubą 10 min., kol išvirs kalakutiena. Patikrink ištraukęs ir perpjovęs vieną kalakutienos gabalėlį.

  6. Išspausk į sriubą žaliąją citriną.

  7. Patiek su ryžiais ar vieną.

  8. Išmok gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skaniausias pyragas Sojos pupelių kotletai Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu Marinuoti žiediniai kopūstai Obuolių ir slyvų pyragas Bulvės su grybais kaimiškai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!