Greita paieška
Receptai
Draugai

"Pavasarėlis"

"Pavasarėlis"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Cukrus , 100 gramų
  • Miltai , 50 gramų
  • Krakmolas , 30 gramų
  • Vanduo , 20 gramų
  • Kepimo milteliai , 7 gramai
  • Druskos , 1 žiupsnelis
  • Natūralus jogurtas , 0,7 litro
  • Želatina , 20 gramų
  • Vanduo , 50 gramų
  • Cukraus pudra , 100 gramų
  • Želė , 1 pakelis
  • Konservuoti persikai , 1 skardinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių baltymus suplakame iki standžių putų, o trynius suplakame su cukrumi. Pilame vandenį, dedame miltų, krakmolo, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome. Dedame suplaktus baltymus, atsargiai sumaišome.

  2. Dedame į sviestu pateptą formą.

  3. Kepame 180°C orkaitėje apie 40 min.

  4. Atvėsiname.

  5. Jogurtinis kremas: želatiną ištirpiname 50 g vandens. Atvėsintą jogurtą suplakame plaktuvu su cukrumi, visą laiką maišydami, po truputį pilame ištirpintą želatiną ir plakame, kol masė padvigubės.

  6. Ant atvėsinto biskvito dedame jogurtinį kremą ir atvėsiname šaldytuve apie 2-3 val.

  7. Po to ant viršaus dedame supjaustytus vaisius ir užpilame paruošta želė. (Kaip ruošti želė, bus nurodyta ant pakelio).

Receptą atsiuntė Dovilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Ypatingieji kotletai Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!