Greita paieška
Receptai
Draugai
Persikinės vištų blauzdelės
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Persikų džemas , 120 gramų
- Actas , 50 mililitrų
- Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, malta , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Reikės:
- Vištų blauzdelės , 1,5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
Į persikų uogienę įmaišykite actą, imbierą, paprikos miltelius ir druską.
Vištų blauzdeles pavoliokite uogienės marinate.
Marinuokite apie 6-8 valandas.Kepkite sudėję ant griliaus grotelių.
Receptą atsiuntė Sandra
Gairės:
Keptos blauzdelės pietums
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!