Greita paieška
Receptai
Draugai

Persikinės vištų blauzdelės

Persikinės vištų blauzdelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Persikų džemas , 120 gramų
  • Actas , 50 mililitrų
  • Imbieras , 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, malta , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Reikės:
  • Vištų blauzdelės , 1,5 kilogramo
Gaminimo instrukcija:
  1. Į persikų uogienę įmaišykite actą, imbierą, paprikos miltelius ir druską.

  2. Vištų blauzdeles pavoliokite uogienės marinate.
    Marinuokite apie 6-8 valandas.

  3. Kepkite sudėję ant griliaus grotelių.

Receptą atsiuntė Sandra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Paprasta žuvienė Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Skaniausias šokoladinis pyragas Bulviniai vėdarai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!