Greita paieška
Receptai
Draugai

Persikų čatnis, 1l

Persikų čatnis, 1l
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Persikai , 4 vienetai
  • Valgomieji svgūnėliai, plonai supjaustyti , 2 vienetai
  • Balto vyno actas , 50 mililitrų
  • Cukraus sirupas, silpnas , 50 mililitrų
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • SANTA MARIA RED HOT aitriųjų pipirų dribsniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais. Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5–7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių. Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.

Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Grybų padažas Ypatingieji kotletai Burokėlių salotos Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!