Greita paieška
Receptai
Draugai

Persikų čatnis, 1l

Persikų čatnis, 1l
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Persikai , 4 vienetai
  • Valgomieji svgūnėliai, plonai supjaustyti , 2 vienetai
  • Balto vyno actas , 50 mililitrų
  • Cukraus sirupas, silpnas , 50 mililitrų
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • SANTA MARIA RED HOT aitriųjų pipirų dribsniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais. Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5–7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių. Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.

Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Trešnių trauktinė Vanilinis ledų kokteilis Varškės pyragas su pudingu Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!