Greita paieška
Receptai
Draugai

Pica „Aštri"

Pica „Aštri"
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Karšti patiekalai, Picos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Žalumynai , 3 valgomieji šaukštai
Įdarui:
  • Pomidorai , 1 vienetas
  • Sūris , 200 gramų
  • Čili pipirai , 1 vienetas
  • Jalapenai , 20 gramų
  • Saliamis , 100 gramų
  • Jautiena, rūkyta , 100 gramų
  • Alyvuogės , 10 vienetų
  • Kaparėliai , 5 gramai
Tešlai:
  • Mielės , 10 gramų
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Pienas , 4 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 125 gramai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš mielių, cukraus ir pieno paruošti masę ir palaikyti keletą minučių, kad pakiltų.

  2. Miltus sumaišyti su žiupsneliu druskos, pilti į tešlą, dėti sviestą ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir 15min laikyti, kad pakiltų.

  3. Paskui dar gerai išminkyti ir iškočioti apskritimą.

  4. Tešlą dėti ant riebalais išteptos skardos.

  5. Supjaustyti jautienos filė ir dešrą plonais griežinėliais dėti ant tešlos.

  6. Pomidorus nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir dėti ant viršaus, dėti smulkiai supjaustyta čili pipirą, barstyti kaparėlius, jalapeną, sutarkuotą sūrį ir per pusę supjaustytas alyvuoges.

  7. Dėti į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 200 laipsnių temperatūros ir kepti apie 30 min.

  8. Iškepus užpilti padažą: smulkiai supjaustyti česnaką, grietinę, druską, pipirus, kapotas žolelias sumaišyti dubenėlyje.
    SKANAUS!

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kaitinamas pienas neišbėgs, jei prieš kaitinant puodo šonus patepsite sviestu arba margarinu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Paprikų ir pomidorų salotos GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Virti briuselio kopūstai su sviestu Troškintos kiaulienos kepenėlės Marinuoti žiediniai kopūstai Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!