Greita paieška
Receptai
Draugai

Pica "Margarita"

Pica "Margarita"
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 3

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Picos padas , 1 vienetas
  • Pomidorai , 50 gramų
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Pomidorų padažas , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Bazilikai , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris Mozarella , 130 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite nuluptus šviežius pomidorus (arba 440 g konservuotų nuluptų pomidorų).

  2. Užkaiskite puodą ir įkaitinkite jame aliejų.

  3. Į puodą sudėkite susmulkintus svogūnus ir česnaką, kaitinkite, kol jie suminkštės.

  4. Tada sudėkite pomidorus, pomidorų padažą, cukrų, baziliką, įberkite pipirų ir druskos. Labai gerai išmaišykite. Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių, kol masė sutirštės.

  5. Tešlą apšlakstykite vienu šaukštu alyvuogių aliejaus. Ant tešlos tolygiai paskirstykite pomidorų įdarą.

  6. Sūrį supjaustykite plonais šiaudeliais. Uždėkite ant viršaus. Pabarstykite druska, pridėkite baziliko ir apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi.

  7. Kepkite 20 minučių orkaitėje 220 laipsnių.

Receptą atsiuntė Marija
Komentarai3
trdyrtdrtytf

skaniai atrodo

Aistė Jurkevičiūtė

Aš kažkada maniau, kad neskanu, bet mama padarė "Margaritą" ir tada ji tapo mano mėgstamiausia. Pabandykit ir jūs ;]

Lina Žebrauskienė

niekada nevalgiau picos be mesos

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Kondensuoto pieno ir kriaušių pyragas Pyragas Damų kaprizas Purūs blyneliai Keksiukai su spanguolėmis Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!