Greita paieška
Receptai
Draugai

Pica su kumpiu ir paprika

Pica su kumpiu ir paprika
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Picos
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Kumpis , 400 gramų
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Poras , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Paprika , 2 vienetai
  • Pienas , 0,5 vieneto
  • Mairūnas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Aitrioji paprika , 0,5 arbatinio šaukštelio
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai , 250 gramų
  • Margarinas , 200 gramų
  • Vanduo , 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš miltų, margarino, vandens ir druskos paruošti kočiojamą tešlą ir padėti į šaldytuvą. Palaikyti 1 - 2 valandas

  2. Atskirame indelyje sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą.

  3. Ištraukus tešlą, iškočioti norimo dydžio paplotį ar kelis mažesnius bei tolygiai užtepti majonezo mišiniu. Tada sudėlioti plonais griežinėliais pjaustytą kumpį, smulkiai sukapotą svogūną, žiedeliais supjaustytą porą, sutarkuotą sūrį ir mažais gabaliukais supjaustytą papriką.

  4. Kiaušinius išplakti su pienu ir suberti visus turimus prieskonius. Išmaišyti ir mišiniu apipilti paruoštas picas. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol iškepa padas ir išsilydo sūris.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kotletai su pievagrybiais Dešrelės su bulvėmis Biskvitinis pyragas Purūs blyneliai Varškės apkepas Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!